Despre noi

MCL Induct SRL

Scopul nostru este să oferim CALITATE în condiții de deplină securitate, atât pentru factorul uman, cât și pentru mediul înconjurător, respectând cerințele clienților noștri. 

Încă de la înființare, MCL Induct SRL s-a construit ca o unitate axată în primul rând pe componenta de calitate a instalațiilor în construcții, valorificând experiența personalului de peste 28 de ani în domeniu. În aceste aproape trei decenii de lucrat împreună am învățat să oferim performanță, să punem suflet în serviciile și produsele noastre și, mai ales, să construim parteneriate cu clienții și furnizorii noștri.

Colectivul firmei este format din specialiști de înaltă calificare în execuția de: instalații electrice, instalații HVAC, instalații termice, instalații sanitare, instalații stingere/semnalizare incendiu, instalații antiefracție și instalații supraveghere video, instalații/sisteme fotovoltaice care pun în operă materiale și echipamente de înaltă tehnologie.

Soluții tehnice

MCL Induct, cu peste 28 ani de experiență, vă stă la dispoziție cu cele mai bune soluții tehnice pentru îmbunătățirea performanței instalațiilor și prelungirea duratei de viață a acestora.

Ascultăm cu atenție cerințele dumneavoastră și venim cu soluții de ultimă oră.

Studiem și ne dezvoltăm continuu pentru a atinge cele mai înalte standarde de calitate și performanță.